חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פסק-דין בתיק ת"ק 005051/05

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות בתל אביב
005051-05
24.7.2005
בפני :
אביגיל כהן

- נגד -
:
גלפו רויטל
:
חב' איסתא ליינס
פסק-דין

1.         התובעת הגישה תביעה על סך 14,186 ש"ח נגד הנתבעת (להלן: "איסתא") וזאת בגין נזקים/הוצאות שנגרמו לה כתוצאה מהזמנת חבילת נופש בחודש יולי 2004.

2.         התובעת טענה, כי ביום 13/7/2004, היא הזמינה דרך חברת  איסתא, חבילת נופש לירח דבש במלון קרוואן סריי לתאריכים 1/8/2004 עד 5/8/2004 בעלות של 1,290 דולר.

אך מאוחר יותר נאמר לה, שהמלון בתפוסה מלאה ועל מנת שישמר לה מקום, עליה להוסיף 267 דולר נוספים והיא הסכימה לעשות כן, על מנת שירח הדבש שלה יהיה אופטימאלי.

כאשר נחתה בתורכיה, התברר לה מנציג הנתבעת, כי אין מקום במלון ויעבירו אותם למלון אחר בשם "יסמין" באותם תנאים.

אך כאשר הגיעו למקום, התברר, שמדובר במלון בהרצה, ויש בו עדין עבודות אחזקה ובניה.

הם נאלצו לעלות לחדרם בקומה הרביעית במדרגות, כיון שהמעליות לא פעלו, לא היו מים חמים במקלחת, המיני בר היה ריק לחלוטין ועל מנת לקחת שתיה קרה, הם נאלצו לרדת ולעלות ארבע קומות ברגל.

לא היו שירותי חמאם ומסאג', לא היו חנויות באזור ועל מנת להגיע למרכז העיר, הם נאלצו לקחת מונית בעלות של 600 ש"ח.

עוד טענה התובעת, כי התברר מישראלים ששהו במלון, כי הם שילמו 380 דולר ליחיד, שעה שהתובעת ובעלה נאלצו לשלם תשלום כפול.

3.         רכיבי התביעה הם כדלקמן:

סך        3,586    ש"ח         ההפרש בין התשלום ששילמו אורחים אחרים במלון ובין

                                    התשלום אשר שילמה התובעת.

סך        600       ש"ח         נסיעה למרכז העיר במונית

סך        10,000  ש"ח         עוגמת נפש

            _______

סה"כ    14,186  ש"ח

4.         חברת איסתא טענה, כי אין כל עילת תביעה נגדה, ועל הטענות שנטענו על ידי התובעת, צריכה לפצות ספקית החבילה - השטיח המעופף בע"מ ו/או המלון.

חברת איסתא טענה, כי היא לא אחראית להפעלה היום יומית של המלון ולמתרחש במלון.

חברת איסתא הבטיחה מלון ברמה של חמישה כוכבים וקיימה את הבטחתה ואין עילת תביעה נגדה.

5.         חברת איסתא שלחה הודעת צד ג' לחברת השטיח המעופף, וחברת השטיח המעופף  טענה מספר טענות עיקריות:

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>